Wat je zoekt.....dat ben jezelf

Sta eens stil en gun jezelf de rust. Laat even alles los en zie dat het mooiste, meest waardevolle bezit verscholen ligt in jezelf.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is ontspanning die veel dieper gaat dan slaap. Je ontspant niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Dat geeft energie en maakt dat je beter slaapt.

Lees meer

Yoga en Meditatie weekend

Tot rust komen en nieuwe energie opdoen
op een unieke plek in Friesland


Ga je mee op avontuur met jezelf?

Lees meer

Stilte wandeling individueel

Wat je zoekt.....dat ben jezelf.
Samen wandelen in stilte geeft je, door het rustige tempo en het aandachtig lopen, de gelegenheid om op te laden en dieper te ontspannen.

Lees meer

Yoga & balans

Bij de lessen Yoga & balans beoefenen we de meest lichamelijke vorm van yoga: Hatha-yoga. Tijdens de lessen werk je aan een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen lichaam en geest.

Lees meer

Yoga & vedrieping

Bij yoga & verdieping gaan we op zoek naar bewustwording, verdieping, verbinding en verstilling. Allemaal onderwerpen die in ieders leven weer een ander belang en invulling heeft.

Lees meer
tip

Spiegelbeeld coaching

Begeleiding voor jou.
Of het nu gaat over Levensvragen, fysieke klachten, disbalans in je leven, spanningsklachten of andere mentale onrust.

Dauwwandeling

Vroeg uit de veren met de dauw nog op het gras, de stilte en rust die vroeg in de ochtend te beleven zijn, de zon die langzaam op komt en dieren die net zijn ontwaakt.

Lees meer

Yoga voor tieners

Tieneryoga is een steuntje in de rug - speciaal voor tieners die te oud zijn voor kinderyoga en te jong voor volwassenen-yoga.

Lees meer

Spiegelbeeld coaching

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Buiten Yoga

Met blote voeten in het gras, een bries door je haar, de zonnestralen op je gezicht en de omgevingsgeluiden op de achtergrond. Yoga in de buitenlucht is een bijzondere manier om van yoga te genieten.

Lees meer
tip

Yoga en meditatie weekend

Genieten en verstillen. Tot rust komen en weer nieuwe energie opdoen.
Ga je mee op een mooi avontuur?

Terp 10 communicatie