Wat je zoekt.....dat ben jezelf

Sta eens stil en gun jezelf de rust. Laat even alles los en zie dat het mooiste, meest waardevolle bezit verscholen ligt in jezelf.

Genieten & verstillen dag

Genieten en verstillen is voedend, ontspannend en helend, maar vooral ook verslavend. Op deze dag trekken we ons zelfs terug uit de dagelijkse gang van zaken en staan we heel bewust stil bij onszelf. Zelfs niets doet, maar gewoon ZIJN

Lees meer

Yin-Yang yoga

Als je houd van fysieke uitdaging, kracht, ritme, zonnegroeten, dynamiek en zweten, maar ook van
ontspannen, rekken, stilte, meditatie, adem en een kalmerende geest.

Lees meer

Wandeling individueel

Wat je zoekt.....dat ben jezelf.
Samen wandelen in stilte geeft je, door het rustige tempo en het aandachtig lopen, de gelegenheid om op te laden en dieper te ontspannen.

Lees meer

Chakra wandelcyclus

Aan de hand van de zeven belangrijkste chakra's in ons lichaam maken we een reis door de thema's van ons leven en de verschillende facetten van onze persoonlijkheid.

Lees meer

Dauwwandeling

Vroeg uit de veren met de dauw nog op het gras, de stilte en rust die vroeg in de ochtend te beleven zijn, de zon die langzaam op komt en dieren die net zijn ontwaakt.

Lees meer

Je kunt overal daar zijn, maar hier ben je hier
- Mwah -

Rouw en verlies wandelingen

Bij verlies hoort rouw, loslaten is een proces dat tijd kost en waar vaak (heftige) emoties bij komen kijken. Dan is het fijn om met mensen te praten die in de zelfde situatie zitten als jijzelf. Begrip, een luisterend oor en herkenning is juist dan zo fijn.

Lees meer

Dat waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou
- Rumi -

Stille winterwandeling

In de wintertijd van bovengrondse rust is het tijd voor wat er onder de grond gebeurt. Tijd om te slapen, te bezinnen, in jezelf te keren, te dromen. Dromen over een nieuwe fase die komen gaat.

Lees meer

Yoga en Meditatie weekend

Tot rust komen en nieuwe energie opdoen
op een unieke plek in Friesland


Ga je mee op avontuur met jezelf?

Lees meer

Natuurwandeling Texel

Lekker een dag wandelen langs kust en duin van Waddeneiland Texel. Weidse uitzichten, afwisselende en rijke natuur, fijne en stille wandelpaden.

Lees meer

Volle maan wandeling

Wandelen door Het Noarderleech is altijd een bijzondere belevenis, maar een wandeling bij volle maan is een onvergetelijke en mysterieuze ervaring.

Lees meer

Spiegelbeeld coaching

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Yoga Nidra

Yoga Nidra is ontspanning die veel dieper gaat dan slaap. Je ontspant niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Dat geeft energie en maakt dat je beter slaapt.

Lees meer

Vier seizoenen wandelcyclus

Wat laat je los en wat ga je oogsten komende herfst?
Waarover ga je je bezinnen in de winter?
Welke nieuwe plannen ga je maken in de lente?
Wat laat je in de zomer volop groeien en bloeien?Lees meer

Yoga & balans

Bij de lessen Yoga & balans beoefenen we de meest lichamelijke vorm van yoga: Hatha-yoga. Tijdens de lessen werk je aan een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen lichaam en geest.

Lees meer
Terp 10 communicatie