Vanuit de stilte ontwaken is een zaak van het hart

Centrum de Spiegel biedt interessante workshops voor mensen die feeling hebben met persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbinding. De workshops staan in dienst van jou, dwz dat je zult merken dat het programma jou volgt ipv andersom. Je ondergaat bijzondere ervaringen, leert jezelf beter kennen en krijgt heldere nieuwe inzichten aangereikt. Hierdoor kun je jouw persoonlijkheid vanuit een juiste afstemming goed uitlijnen in dienst van je ziel. Dat kan op een creatieve manier, door te verstillen, de natuur, zingen, bewegen, yoga en mediteren. Het aanbod is een grote mix van deze elementen. De een vind het prettig om op een creatieve manier te verdiepen en de ander kan zich meer vinden in een stille wandeling.......

 

Deel 1 thema-lessen ontwaken: Lief lichtje

Wil jij de zon alvast aanzetten, dan maak ik de cocktail......

Lees meer
nieuw

Innerlijk kind therapie

Het is dàt deel van jou dat de prachtige onschuld en de onbezoedelde kijk op de wereld heeft behouden. Weet jij wat je mini-me nodig heeft?

Deel 6 thema-lessen ontwaken: Integratie en je zielsmissie

De missie van je ziel is het ontdekken van je zielsmissie

Lees meer

Deel 5 thema-lessen ontwaken: Zelfonderzoek

Hoe je het ook wendt of keert, als je bewust wilt worden, spiritueel wilt groeien, leiderschap over je leven wilt nemen, het begint allemaal met zelfonderzoek.

Lees meer

Deel 2 thema- lessen ontwaken : Bewustzijn

Bewustzijn is de basis van ontwaken, maar wat is het nou concreet en hoe werkt het precies?

Lees meer

Deel 4 thema- lessen ontwaken: Klankmeditatie

De ontspannende werking van klanken nemen je mee op reis. Liggend op een matje, lekker warm en ontspannen wordt je ondergedompeld in de zee van klanken. Lichaam en geest komen tot een diepe rust.


Lees meer
nieuw

Hypnotherapie en regressie

 Jij bent het waard om je gelukkig te voelen !Werk maken van je probleem, is de eerste stap naar jezelf gelukkig voelen. 

Thema lessen: Stappen in bewustzijn

Mag ik jouw wakker maken?

Lees meer

Deel 3 thema-lessen ontwaken: Stiltewandeling

Herfst: oogsten, loslaten, reflecteren
De herfst is de tijd van het loslaten, van het oogsten, naar binnen keren en terug kijken op wat je hebt gedaan de afgelopen tijd.

Lees meer

Herfstworkshop peutermuziek en dans

Peutermuziek en dans is een vrolijke actieve muziek- en dans workshop voor kinderen van 1 tm 3 jaar. De workshop is een bonte verzameling van zingen, dansen, materialen en muziekinstrumentjes.

Lees meer
Terp 10 communicatie